Formulare dinamiceAnumite instrumente juridice includ formulare-tip  pe care cetățenii și instanțele pot să le folosească pentru cooperarea  în materie civilă și comercială. În prezent, aceste formulare sunt disponibile pe portalul european e-justiţie și pot fi accesate prin intermediul link-urilor menționate mai jos.

Pentru a completa aceste formulare online, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos. Dacă ați început deja să completați un formular și ați salvat o versiune nefinalizată a acestuia, puteți apăsa pe butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată” pentru a-l încărca.

Vă rugăm, selectaţi:Dacă ați salvat deja un formular, vă rugăm să utilizați butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată''.

Dacă ați salvat deja un formular, vă rugăm să utilizați butonul „Încărcați formularul în versiunea nefinalizată''.

Nu ştiţi ce procedură europeană se poate aplica în cazul cererii dumneavoastră – cea de somaţie de plată sau cea privind cererile de despăgubire cu valoare redusă? Asistentul vă ajută să aflaţi.


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.

Ultima actualizare : 19/02/2019

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site