Interaktivni obrasciU okviru određenih pravnih instrumenata građanima i sudovima nudi se mogućnost korištenja standardnih obrazaca za pravosudnu suradnju u građanskim i trgovačkim stvarima. Ti obrasci sada su dostupni na europskom portalu e-pravosuđe, a može im se pristupiti preko poveznica u nastavku.

Obrasci nisu dostupni na hrvatskom.

Obrazac možete ispuniti na internetu klikom na jednu od poveznica u nastavku. Ako ste već počeli popunjavati obrazac i spremili njegov nacrt, možete ga učitati koristeći gumb „Učitaj nacrt”.

Obrasce možete ispuniti na internetu klikom na jednu od poveznica u nastavku. Ako ste već počeli popunjavati obrazac i spremili njegov nacrt, možete ga učitati koristeći gumb „Učitaj nacrt”.

Odaberite obrazac:Ako ste već pohranili obrazac, možete ga učitati s pomoću gumba „Učitaj nacrt”.

Ako ste već pohranili obrazac, možete ga učitati s pomoću gumba „Učitaj nacrt”.

Znate li može li se za vaš spor upotrijebiti europski platni nalog ili europski postupak za sporove male vrijednosti? Donesite odluku s pomoću čarobnjaka.


Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.

Posljednji put ažurirano : 19/02/2019

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici