Sisäänkirjautumistiedot

Sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen

Sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen tapahtuvat EU Loginin kautta. EU Login on Euroopan komission tietojärjestelmien käyttäjien todennuspalvelu. Napsauta alla tai sivun ylälaidassa olevaa linkkiä, jonka kautta pääset kirjautumaan sisään EU Login -palveluun. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen saman linkin kautta.

Kertakirjautuminen (single sign-on)

Rekisteröidyttyäsi EU Login -palveluun voit kirjautua automaattisesti sisään Euroopan oikeusportaalin lisäksi muillekin Euroopan komission verkkosivuille. Pääset verkkosivuille kirjautumalla sisään EU Login -käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Päivitetty viimeksi: 18/12/2017

Tätä sivustoa ylläpitää Euroopan komissio. Sivuston tiedot eivät välttämättä edusta Euroopan komission virallista kantaa. Komissio ei ole vastuussa tiedoista, joita esitetään tai joihin viitataan tällä sivustolla. EU:n sivustoihin sovellettavat tekijänoikeussäännöt löytyvät oikeudellisesta huomautuksesta.
Komissio päivittää parhaillaan verkkosivujaan, joiden sisältöön Yhdistyneen kuningaskunnan ero EU:sta vaikuttaa. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Comentarios

Utilice el siguiente formulario para compartir sus reacciones y comentarios en nuestra nueva web