Oplysninger om login

Login og oprettelse af brugerprofil

Login og registrering foregår via Europa-Kommissionens brugerautentificeringstjeneste, EU Login. Klik på login-linket herunder eller øverst på siden. Så bliver du ført videre til EU Login. Hvis du allerede er registreret, kan du bare logge ind, og ellers kan du registrere dig med det samme.

Single sign-on

Registrering i EU Login giver dig mulighed for automatisk at logge ind på en række af Europa-Kommissionens websites, herunder e-justiceportalen. Du får adgang til dem ved at logge ind én gang med et enkelt EU Login-brugernavn og -password.

Sidste opdatering: 18/12/2017

Denne side vedligeholdes af Europa-Kommissionen. Oplysningerne på denne side afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens officielle holdning. Kommissionen påtager sig intet ansvar for oplysninger og data, der er indeholdt i eller henvises til i dette dokument. Der henvises til den juridiske meddelelse, for så vidt angår de regler om ophavsret, der gælder for EU-websiderne.
Kommissionen er i gang med at opdatere en del af indholdet på dette website som følge af Storbritanniens udtræden af EU. Hvis du støder på indhold, som endnu ikke afspejler Storbritanniens udtræden, er det en fejl og vil blive rettet.

Feedback

Use the form below to share your comments and feedback on our new website