Izvirna jezikovna različica te strani portugalščina je bila pred kratkim spremenjena. To jezikovno različico trenutno prevajajo naši prevajalci.
Swipe to change

Upoštevanje prejšnjih obsodb

Portugalska

Vsebino zagotavlja
Portugalska

Direção-Geral da Administração da Justiça (Generalni direktorat za pravosodje) – Direção de Serviços de Identificação Criminal (Direktorat za kazenske evidence)

Naslov:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisboa

Telefon: +351 217906200/1

Telefaks: +351 211545113

E-naslov: correio@dgaj.mj.pt

Spletni naslov: http://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

Na podlagi portugalskega prava lahko razen pravosodnih in policijskih organov le zadevna oseba sama ali nekdo, ki deluje v njenem imenu in njenem interesu, pridobi izpisek o svoji oziroma njeni kazenski evidenci.

Vložnik zahtevka za izpisek mora dokazati, da je zadevna oseba oziroma da ga je zadevna oseba pooblastila, ter z veljavnim identifikacijskim dokumentom podkrepiti podatke, navedene v zahtevku.

Zahtevek je treba osebno predložiti službam centralnega organa, tajništvu enega od sodišč ali v upravni enoti (Lojas do Cidadão) oziroma njeni izpostavi (Postos de Atendimento ao Cidadão).

Osebe, ki bivajo zunaj Portugalske, lahko svoje zahtevke oddajo v skladu z navodili, ki so na voljo na spletišču Generalnega direktorata za pravosodje (Direção-Geral da Administração da Justiça), ali na portugalskih diplomatskih oziroma konzularnih predstavništvih.

Zadnja posodobitev: 18/07/2013

Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Povratne informacije

S spodnjim obrazcem sporočite svoje pripombe in povratne informacije o našem novem spletišču