Luarea în considerare a condamnărilor anterioare

Ministerul Justiției

Departamentul de aplicare a sancțiunilor penale

Adresă:

Župančičeva 3
1000 Ljubljana

Telefon: + 386 (0)1  369 5342
Fax: + 386 (0)1 369 5625

Email: ke.mp@gov.si

Ministerul Justiției administrează registrul cazierelor judiciare, registrul hotărârilor judecătorești definitive și al deciziilor privind contravențiile, precum și registrul comun al punctelor de penalizare din transportul rutier [articolul 250a din Legea privind aplicarea sancțiunilor penale (Zakon o izvrševanju kazenskih sankcij, ZIKS)].

Ultima actualizare: 24/07/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site