NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini portugheză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Luarea în considerare a condamnărilor anterioare

Portugalia

Conținut furnizat de
Portugalia

Direcția-Generală pentru Administrarea Justiției – Direcția serviciilor de antecedente penale

Adresă:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisbon

Telefon: +351 217 906 200/1

Fax: +351 211 545 113

E-mail: correio@dgaj.mj.pt

Site Internet: http://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

În temeiul legislației portugheze, în afară de autoritățile judiciare și de poliție, doar persoana în cauză sau un terț care acționează în numele și în interesul acesteia pot obține un certificat de cazier referitor la persoana în cauză.

Oricine solicită un astfel de certificat trebuie să demonstreze că este persoana în cauză sau un terț autorizat de aceasta și să dovedească exactitatea informațiilor furnizate în cerere printr-un document (prin documente) de identitate valabil(e).

Cererea trebuie depusă personal la autoritățile centrale, la grefele instanțelor, la rețeaua de birouri ale cetățenilor (Lojas do Cidadão) și la centrele de sprijin pentru cetățeni (Postos de Atendimento ao Cidadão).

Persoanele care locuiesc în afara Portugaliei își pot depune cererile conform instrucțiunilor care figurează pe site-ul internet al Direcției-Generale pentru Administrarea Justiției sau la reprezentanțele diplomatice ori consulare ale Portugaliei.

Ultima actualizare: 18/07/2013

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site