Luarea în considerare a condamnărilor anterioare

Ţările de Jos

Conținut furnizat de
Ţările de Jos

În sistemul de documentare judiciară (Justitieel Documentatiesysteem - JDS) se înregistrează toate infracțiunile grave și un număr mare de infracțiuni mai puțin grave referitoare la persoanele fizice și juridice, astfel cum se prevede în Legea privind datele judiciare și cazierele judiciare (Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens - Wjsg). Din cauza caracterului confidențial al unor astfel de date judiciare, WJSG adoptă o abordare restrictivă în ceea ce privește înregistrarea și divulgarea­ de ­informații. Cu alte cuvinte, legea precizează în mod explicit cine are acces, la ce informații și în ce scop.

Serviciul de documentare judiciară (Justitiële Informatiedienst - JustID)

Date de contact:

Serviciul de informații judiciare

Egbert Gorterstraat 6
7607 GB Almelo

PO Box 337
7600 AH Almelo

Telefon: +31 88 998 9000
Fax: +31 546 813 003

E-mail: info@justid.nl

Ultima actualizare: 25/02/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.