Luarea în considerare a condamnărilor anterioare

Ungaria

Această secțiune prezintă informații despre Autoritatea care emite certificatele de cazier judiciare și despre cazierele judiciare, care se numesc erkölcsi bizonyítvány în limba maghiară.

Conținut furnizat de
Ungaria

KEKKH Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság (Autoritatea pentru caziere judiciare din cadrul Biroului central pentru servicii publice administrative și electronice)

Adresă: 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A

Tel: +36 1 455 21 98
Fax: +36 1 455 21 03

Email: bnyh@kekkh.gov.hu
Site web: https://www.nyilvantarto.hu/en/

Sediul autorității este la Biroul central de documente din cadrul Ministerului de Interne (1133 Budapesta, Useádi utca 110.)

În ceea ce privește datele prelucrate, cazierele judiciare sunt documente oficiale autentice și fac obiectul supravegherii legale efectuate de procurorul general. Puteți solicita propriul certificat de cazier judiciar de la Biroul central de documente al Ministerului de Interne. Puteți face acest lucru prin poștă, online sau personal la sediul autorității competente. Aveți dreptul la patru cereri gratuite de eliberare a unui certificat de cazier judiciar pe an, următoarele cereri fiind contra cost.

Informații suplimentare privind extrasele de caziere judiciare.

Ultima actualizare: 27/07/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site