Rekening houdend met eerdere veroordelingen

Informatikos ir ryšių departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos [Dienst informatietechnologie en communicatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Republiek Litouwen]

Adres:

Šventaragio gatvė 2
LT-01510 Vilnius

Telefoon: +370 5 271 71 77

Fax: +370 5 271 89 21

E-mail: ird@vrm.lt

Laatste update: 18/02/2019

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.