Ez az ország átmeneti helyzetben van: hamarosan ki fog lépni az Európai Unióból.

Korábbi ítéletek figyelembevétele

Egyesült Királyság

Tartalomszolgáltató:
Egyesült Királyság

UK Central Authority for Exchange of Criminal Records (Az Egyesült Királyság bűnügyi nyilvántartási adatok cseréjéért felelős központi hatósága)

Cím:

ACRO
PO BOX 481
Fareham
PO14 9FS

Telefon: +44 (0)1489 569 805

E-mail: ukca@acro.pnn.police.uk

További információért látogasson el az ACRO (az Egyesült Királyság bűnügyi nyilvántartó hivatala) honlapjára.

Utolsó frissítés: 28/07/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit