Korábbi ítéletek figyelembevétele

Szlovénia

Tartalomszolgáltató:
Szlovénia

Ministrstvo za pravosodje (Igazságügyi Minisztérium)

Sektor za izvrševanje kazenskih sankcij (Büntetőjogi szankciók végrehajtásának részlege)

Cím:

Župančičeva 3
1000 Ljubljana

Telefon: + 386 (0)1  369 5342
Fax: + 386 (0)1 369 5625

E-mail-cím: ke.mp@gov.si

Az Igazságügyi Minisztérium kezeli a bűnügyi nyilvántartásokat, a szabálysértésekkel kapcsolatos jogerős bírósági ítéletek és határozatok nyilvántartását, valamint a közúti közlekedésben kiszabott büntetőpontok közös nyilvántartását (a büntetőjogi szankciók végrehajtásáról szóló törvény 250a cikke, Zakon o izvrševanju kazenskih sankcij, ZIKS).

Utolsó frissítés: 24/07/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit