Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata portugál nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Swipe to change

Korábbi ítéletek figyelembevétele

Portugália

Tartalomszolgáltató:
Portugália

Direção-Geral da Administração da Justiça - Direção de Serviços de Identificação Criminal (Igazságszolgáltatási Főigazgatóság – Bűnügyi Nyilvántartó Igazgatóság)

Cím:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisboa

Telefon: +351 217 906 200/1

Fax: +351 211 545 113

E-mail: correio@dgaj.mj.pt

Internetcím: http://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

A portugál jog értelmében a bűnügyi nyilvántartásnak egy adott személyre vonatkozó adatairól kivonatot – az igazságügyi és rendőrségi szerveken kívül – csak az érintett személy, vagy a nevében és érdekében eljáró más személy kaphat.

A kivonatot igénylő személynek bizonyítania kell, hogy ő maga az érintett, vagy az érintett által felhatalmazott személy, és érvényes azonosító okmányokkal kell alátámasztania a kérelemben megadott információkat.

A kérelmet személyesen kell benyújtani a központi hatóságok szolgálataihoz, a bírósági hivatalokhoz, a "polgári irodák" (Lojas do Cidadão) valamelyikéhez vagy az ilyen irodák kirendeltségeihez (Postos de Atendimento ao Cidadão).

A Portugálián kívül lakóhellyel rendelkező személyek az Igazságszolgáltatási Főigazgatóság (DGAJ) weboldalán szereplő leírásnak megfelelően interneten, illetve Portugália diplomáciai vagy konzuli képviseleteinél nyújthatják be kérelmüket.

Utolsó frissítés: 18/07/2013

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit