Korábbi ítéletek figyelembevétele

Hollandia

Tartalomszolgáltató:
Hollandia

Az igazságügyi dokumentációs rendszer (Justitieel Documentatiesysteem – JDS) az igazságügyi adatokról és a bűnügyi nyilvántartásról szóló törvény (Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens – Wjsg) alapján rögzíti a természetes és jogi személyekkel szemben elkövetett összes súlyos bűncselekményt, valamint számos kevésbé súlyos bűncselekményt. Az ilyen jellegű igazságügyi adatok bizalmas természete miatt a Wjsg korlátozó megközelítést alkalmaz az információk­ ­rögzítésével és közlésével kapcsolatban. Vagyis a jogszabályok meghatározzák, hogy ki milyen célból milyen információhoz férhet hozzá.

Justitiële Informatiedienst – JustID (Igazságügyi Információs Szolgálat)

Elérhetőség:

Justitiële Informatiedienst (Igazságügyi Információs Szolgálat)

Egbert Gorterstraat 6
7607 GB Almelo

Postbus 337
7600 AH Almelo

Telefon: +31 88 998 9000
Fax: +31 546 813 003

E-mail: info@justid.nl

Utolsó frissítés: 25/02/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit