Tämän sivun alkukielistä versiota portugali on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Aiempien tuomioiden huomioon ottaminen

Portugali

Sisällön tuottaja:
Portugali

Direção-Geral da Administração da Justiça - Direção de Serviços de Identificação Criminal (Oikeushallinnon rikostietopalvelu)

Osoite:

Av. D. João II, nº 1.08.01 D/E, 13º
1990-097 Lisboa

Puhelin: +351 217 906 200/1

Faksi: +351 211 545 113

Sähköposti: correio@dgaj.mj.pt

Verkkosivut: http://www.dgaj.mj.pt/DGAJ/sections/home

Portugalin lainsäädännön mukaan oikeus- ja poliisiviranomaisten lisäksi rikosrekisteriotteen voi saada vain kyseinen henkilö itse tai hänen nimissään toimiva ja etuaan ajava henkilö.

Rikosrekisteriotetta pyytävän henkilön on todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilötodistuksella.

Pyyntö on toimitettava henkilökohtaisesti keskushallintoviranomaisille, tuomioistuinten kirjaamoihin tai hallinnon ja julkisten palvelujen asiointipisteisiin (Lojas do Cidadão) tai kansalaispalvelupisteisiin (Postos de Atendimento ao Cidadão).

Portugalin ulkopuolella asuvat henkilöt voivat pyytää rikosrekisteriotetta oikeushallinnon verkkosivuilla esitettyjä ohjeita noudattaen tai toimittamalla pyynnön Portugalin diplomaatti- tai konsuliedustustoon.

Päivitetty viimeksi: 18/07/2013

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Palaute

Anna tällä lomakkeella palautetta uudesta sivustostamme