NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini daneză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Legislația națională

Danemarca

Această pagină vă oferă informații privind sistemul juridic din Danemarca. Pentru informații cu privire la sistemul juridic danez, vă rugăm să consultați site-ul internet al Ministerului Justiției din Danemarca și al Parlamentului danez.

Conținut furnizat de
Danemarca
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Baze de date juridice

Portalul de informații juridice (Retsinformation) este site-ul internet care oferă cetățenilor acces la:

  • Legi, reglementări administrative, tratate, legislație consolidată
  • Documente ale Parlamentului
  • Hotărâri administrative
  • Hotărâri ale Ombudsmanului

Portalul de informații juridice conține legislația integrală în vigoare la 1 ianuarie 1985 și întreaga legislație adoptată după această dată.

Accesul la baza de date este gratuit.

Ultima actualizare: 19/12/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site