Izvorna jezična inačica ove stranice danski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Nacionalno pravo

Danska

Ta stran vsebuje informacije o pravnem sistemu na Danskem. Informacije o danskem pravnem sistemu so na voljo na spletni strani danskega ministrstva za pravosodje in danskega parlamenta (Folketinget).

Sadržaj omogućio
Danska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Pravne zbirke podatkov

Pravni informacijski portal (Retsinformation) je stran, ki državljanom omogoča dostop do:

  • zakonov, upravnih predpisov, mednarodnih pogodb, prečiščenih besedil zakonov,
  • parlamentarnih dokumentov,
  • upravnih odločb,
  • odločitev varuha človekovih pravic.

Pravni informacijski portal vsebuje vso zakonodajo, ki je veljala 1. januarja 1985, in vso zakonodajo, sprejeto po tem datumu.

Dostop do zbirke podatkov je brezplačen.

Zadnja posodobitev: 19/12/2017

Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici