Izvorna jezična inačica ove stranice danski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Nationale wetgeving

Danska

Op deze pagina vindt u informatie over het rechtssysteem in Denemarken. Informatie over het Deense rechtssysteem is te vinden op de websites van het Deense ministerie van Justitie en het Deense parlement.

Sadržaj omogućio
Danska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Juridische gegevensbanken

Retsinformation.dk is de website die burgers toegang geeft tot:

  • wetten, bestuursreglementen, verdragen, geconsolideerde wetten;
  • parlementaire documenten;
  • administratieve beslissingen;
  • beslissingen van de Deense ombudsman.

Retsinformation.dk bevat alle wetgeving die op 1 januari 1985 van kracht was of na die datum is ingevoerd.

De gegevensbank is gratis toegankelijk.

Laatste update: 19/12/2017

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici