Tämän sivun alkukielistä versiota tanska on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Kansallinen lainsäädäntö

Tanska

Tällä sivulla on tietoja Tanskan oikeusjärjestyksestä. Lisätietoja Tanskan oikeusjärjestyksestä on Tanskan oikeusministeriön ja Tanskan parlamentin verkkosivuilla.

Sisällön tuottaja:
Tanska
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Oikeudelliset tietokannat

Oikeustietoportaali (Retsinformation) on verkkosivusto, jolla jonka kautta kansalaisilla on mahdollisuus tutustua

  • lakeihin, hallinnollisiin määräyksiin, sopimuksiin, konsolidoituun lainsäädäntöön
  • parlamentin asiakirjoihin
  • hallinnollisiin päätöksiin
  • oikeusasiamiehen päätöksiin.

Oikeustietoportaali sisältää kaiken 1.1.1985 voimassa olleen lainsäädännön ja kaikki sen jälkeen voimaan tulleet säädökset.

Tietokannan käyttö on ilmaista.

Päivitetty viimeksi: 19/12/2017

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Palaute

Anna tällä lomakkeella palautetta uudesta sivustostamme