Publicarea de anunțuri oficiale

Grecia

Conținut furnizat de
Grecia

Pe ce site (site-uri) sunt publicate anunțurile oficiale?

Imprimeria națională (Ethnikó Typografeía): anunțurile sunt publicate în Monitorul Guvernului (Efimerída tis Kyvérnisis).
Organismele ale căror documente sunt imprimate de către Imprimeria națională plătesc o taxă în schimbul cheltuielilor relevante sau furnizează consumabilele utilizate. Costurile sunt determinate de o comisie de funcționari formată din trei membri permanenți ai Imprimeriei și instituită în acest scop; membrii sunt desemnați de către secretarul special al Imprimeriei.

Diávgeia („Transparență”)

Áreios Págos (Curtea Supremă)

Symvoúlio tis Epikrateías (Consiliul de Stat)

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

Imprimeria națională: Articolul 7 din Legea 3469/2006.

Diávgeia: Articolul 2 din Legea 3861/2010.

Áreios Págos: hotărâri judecătorești în materie civilă și penală pronunțate în sau după 2007.

Symvoúlio tis Epikrateías: hotărâri pronunțate de instanțe administrative.

Ce organizație (organizații) publică aceste anunțuri?

Imprimeria națională: Anunțurile sunt publicate de organismul vizat, la cererea unui organism public sau a unui organism din sectorul public în general.

Diávgeia: Anunțurile menționate la articolul 2 din Legea 3861/2010 sunt publicate pe internet, fără întârziere, de către organismul care face anunțul.

Áreios Págos: Anunțurile sunt publicate de organismul vizat.

Symvoúlio tis Epikrateías: Anunțurile sunt publicate de organismul vizat.

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

Da.

Ce fel de căutări pot fi efectuate?

Căutări de termeni, cuvinte sau sintagme-cheie, numere de înregistrare, numerele hotărârilor, numerele publicațiilor, teme, categorii, tipuri, organisme, date.

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Imprimeria națională: 1997

Diávgeia: 2010

Áreios Págos: 2007

Symvoúlio tis Epikrateías: 2016

Dacă sunt îndeplinite criteriile, pot fi salvate căutările și trimise notificările?

Nu.

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde pot fi găsite registrul și/sau informațiile tehnice?

Da.
Fiecare organism este responsabil de funcționarea și conținutul bazei de date a anunțurilor oficiale pe care o gestionează. Astfel, registrul și/sau informațiile tehnice sunt păstrate de către organismele relevante în bazele lor interne de date.

Ultima actualizare: 01/07/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site