NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini finlandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Publicarea de anunțuri oficiale

Finlanda

Conținut furnizat de
Finlanda
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Pe ce site sau site-uri sunt publicate anunțurile oficiale?

Kuulutusrekisteri (registrul de anunțuri)

Virallinen lehti (Monitorul Oficial)

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

Registrul de anunțuri este actualizat cu informații privind anunțurile publicate pe baza deciziilor adoptate de către instanțe sau autorități cu privire la:

  1. citații:
  2. dovada existenței titlurilor de creanță în caz de faliment;
  3. deschiderea procedurii de reorganizare judiciară;
  4. fuziunea, desprinderea sau divizarea unei societăți pe acțiuni sau alte măsuri sau decizii menționate în legislația cu privire la comitete și fundații, care trebuie anunțate în Monitorul Oficial; sau
  5. anunțuri ale executorilor judecătorești.

În Monitorul Oficial se publică notificările, anunțurile și alte documente care trebuie să facă obiectul unei publicări în Monitorul Oficial în temeiul unui act, decret sau a unei alte hotărâri pronunțate de o instanță inferioară.

Care sunt organizațiile care au publicat inițial aceste anunțuri?

Registrul de anunțuri este actualizat cu informații cu privire la citațiile emise de instanțele districtuale, precum și dovezile existenței titlurilor de creanță în caz de faliment sau de reorganizare judiciară. Anunțurile făcute de alte autorități care sunt adăugate la registru includ citațiile emise de autoritățile de înregistrare în registrul comerțului, anunțurile privind fuziunile și divizările de societăți și anunțurile legate de vânzarea de active sechestrate publicate de autoritățile de impunere a sechestrului: discuții cu privire la împărțirea activelor, întocmirea de acorduri cu creditorii și corespondența cu creditorii.

În Monitorul Oficial se publică notificările, anunțurile și alte documente emise de diferite organisme.

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

Registrul de anunțuri: da

Monitorul Oficial: Copii în format PDF sunt disponibile gratuit începând din 2011. O bază de date administrată de Credita care este cu plată:

Un utilizator, prețul pe licență: 185 EUR pe an, 2-5 utilizatori, prețul pe licență: 135 EUR pe an, peste 5 utilizatori, prețul pe licență: 115 EUR pe an.

Ce fel de căutări pot fi efectuate?

Căutările în registrul de anunțuri se pot face utilizând următorii parametri:

Tipul anunțului

Subiectul anunțului

Codul de identificare comercială/data nașterii/anul nașterii

Data scadenței

Domiciliul

Numărul dosarului atribuit de instanța districtuală

O căutare fără restricții după cuvinte-cheie este disponibilă în baza de date cu plată din cadrul Monitorului Oficial.

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Registrul de anunțuri: 1 aprilie 2004

Monitorul Oficial: începând cu 2011

Dacă sunt îndeplinite criteriile, pot fi salvate căutările și trimise notificările?

Registrul de anunțuri: nu

Monitorul Oficial: Căutările pot fi salvate și notificările pot fi primite prin e-mail atunci când se utilizează baza de date cu plată.

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde sunt registrul și/sau informațiile tehnice?

Anunțurile nu sunt disponibile sub formă de date deschise.

Ultima actualizare: 30/10/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site