NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini daneză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Publicarea de anunțuri oficiale

Danemarca

Conținut furnizat de
Danemarca

Pe ce site-uri sunt publicate anunțurile oficiale?

Anunțurile oficiale sunt introduse în Statstidende și publicate pe site-ulhttps://statstidende.dk/.

Până la data de 14 octombrie 2005, Statstidende era publicat și pe suport de hârtie.

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

În Statstidende sunt publicate anunțuri obligatorii specifice cu efect juridic asupra cetățenilor, a întreprinderilor și a autorităților, precum și anumite anunțuri neobligatorii.
Printre altele, sunt publicate anunțuri privind succesiunile (de exemplu, anunțuri pentru creditori), bunurile care fac obiectul unui faliment (de exemplu, pronunțarea falimentului), reorganizări de societăți, cereri de chemare în judecată și citații similare, vânzări prin ordin judecătoresc, precum și alegeri și referendumuri.

Care sunt organizațiile care au publicat inițial aceste anunțuri?

Sunt publicate anunțuri ale instanțelor, ale avocaților, ale instituțiilor publice și ale întreprinderilor private.

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

Accesul la căutările unice și la cele permanente este gratuit (a se vedea mai jos).

Ce fel de căutări pot fi efectuate?

Există trei opțiuni de căutare:

  • căutare în funcție de numărul anunțului.
  • căutare simplă: text liber (de exemplu, tipul anunțului sau numele persoanei vizate), combinat cu data/perioada anunțului.
  • căutare avansată: restrângerea categoriei de anunț (de exemplu, „Succesiuni” sau „Vânzări prin ordin judecătoresc” și o subcategorie asociată) și căutarea după diferite criterii în funcție de categoria aleasă [de exemplu, numele, numărul CPR/CVR (numărul de înregistrare în Registrul comerțului/codul numeric personal) și/sau adresa persoanei interesate căreia i se adresează anunțul sau a persoanei care a introdus notificarea].

Anunțurile care conțin date cu caracter personal care, într-un alt context, sunt considerate confidențiale nu pot fi căutate utilizând numele sau o altă formă de identificare personală drept criteriu de căutare după un an.
Toate anunțurile sunt șterse de pe site-ul statstidende.dk după cinci ani.

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Statstidende a fost publicat în format electronic din anul 2000. Începând cu data de 15 octombrie 2005, Statstidende este publicat numai în format electronic.

Dacă sunt îndeplinite criteriile, se pot salva căutările și se pot trimite notificările?

Se pot configura căutări permanente. Acest lucru este gratuit, dar necesită înregistrarea ca utilizator. În principiu, pot fi configurate până la 25 de căutări permanente.
Anunțurile care corespund căutării permanente sunt trimise prin e-mail în format html în aceeași zi în care sunt publicate.
Este, de asemenea, utilizatorii se pot abona la ediția zilnică a Statstidende în format pdf. Prin urmare, în zilele în care este publicat Statstidende, abonații primesc un e-mail cu ediția zilnică a Statstidende în format pdf.

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde se află registrul și/sau informațiile tehnice?

Datele deschise sunt disponibile tuturor printr-o căutare REST pe site-ul https://statstidende.dk. În prezent se lucrează la îmbunătățirea condițiilor tehnice ale Statstidende. În acest sens, se analizează dacă este oportună menținerea acestei opțiuni.

Ultima actualizare: 30/10/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site