Objava službenih obavijesti

Informacije o objavi službenih obavijesti država EU-a na internetu

Službene obavijesti su službene pravosudne i vladine obavijesti koje nisu zakonodavne prirode ili koje u bilo kojem drugom smislu ne sadržavaju obvezujuća pravila i koje se objavljuju u elektroničkom obliku u narodnim novinama ili službenim glasilima.

Mnoge države EU-a objavljuju svoje službene obavijesti na internetu. Međutim, one to čine primjenjujući različite pravne okvire i prakse. Kako bi te obavijesti bile lakše dostupne, u ovom su odjeljku prikupljene informacije o tome kako svaka država EU-a objavljuje službene obavijesti na internetu.

Sadržaj nacionalnih stranica odražava stanje u konkretnoj državi EU-a.

Za više informacija odaberite zastavu odgovarajuće države.

Posljednji put ažurirano: 20/05/2019

Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.
S obzirom na povlačenje Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije, Komisija ažurira dio sadržaja na ovim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici