Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata holland nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Swipe to change

Ha a kárigényemet ebből az országból egy másik EU-országba kell küldeni

Hollandia

Tartalomszolgáltató:
Hollandia

Melyik hatóság fog számomra segítséget nyújtani a kártérítési igényem másik uniós tagállamba történő megküldésében?

Az erőszakos bűncselekmények kompenzálására szolgáló kártérítési alap (Schadefonds Geweldsmisdrijven)

Kneuterdijk 1
NL-2514 EM
Hága

Telefon: 070-4142000
Fax: 070-4142001

E-mail: info@schadefonds.nl
Weboldal: https://www.schadefonds.nl/english-information/

Postai cím:
Postbus 71
NL-2501 CB
The Hague, Hollandia

Milyen szerepe van a segítséget nyújtó hatóságnak?

Kérésére megküldjük Önnek a releváns külföldi alapra vonatkozó kérelem formanyomtatványát. Miután az erőszakos bűncselekmények kompenzálására szolgáló kártérítési alaphoz beérkezett Öntől a kérelemre vonatkozó kitöltött formanyomtatvány, illetve bármely kísérő dokumentum, ezeket szükség esetén lefordítjuk és továbbítjuk az érintett hatóságnak.

Lefordítja-e ez a hatóság az igazoló dokumentumokat, ha a kérelem külföldre küldéséhez ez szükséges? Ha igen, ki viseli ennek költségeit?

Hatóságunk, az erőszakos bűncselekmények kompenzálására szolgáló kártérítési alap szükség esetén a saját költségén lefordíttatja a dokumentumokat.

Kapcsolódnak-e adminisztratív vagy egyéb díjak a kérelem külföldre küldéséhez?

Nem.

Utolsó frissítés: 18/03/2019

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit