A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Spanyol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Határon átnyúló helyzetekben kártérítési kérelem benyújtására szolgáló formanyomtatvány PDF (75 Kb) es

Határon átnyúló helyzetekben hozott kártérítési igényt elbíráló határozat megküldése iránti kérelem benyújtására szolgáló formanyomtatványa PDF (53 Kb) es

Utolsó frissítés: 22/09/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.