A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Görög és angol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

A kártérítés kérelmezéséhez szükséges formanyomtatványok és tájékoztatás görög és angol nyelven a Társadalombiztosítási Hatóság irodáiban vagy honlapján elérhető: http://www.mlsi.gov.cy/sid.

Ön a kérelmet személyesen vagy postai úton juttathatja el a következő címre: Társadalombiztosítási Hatóság (Ypiresíes Koinonikón Asfalíseon) Leoforos Lordou Vyronos 7, 1465 Nicosia, Ciprus.

Utolsó frissítés: 08/09/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit