A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítéséről szóló, 2004. április 29-i 2004/80/EK tanácsi irányelv 11. cikke (1) bekezdésének a) és b) pontja értelmében a kérelmek német és angol nyelven nyújthatók be.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

A bűncselekmények áldozatairól szóló osztrák törvény (Verbrechensopfergesetz, VOG) keretében kérhető támogatás igénylő formanyomtatványa PDF (52 Kb) de

Utolsó frissítés: 01/04/2019

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.