Naknada žrtvama kaznenih djela

Cipar

Sadržaj omogućio
Cipar

Jezici za slanje prijava

Grčki i engleski.

Obrascima zahtjeva za naknadu

Obrasce za podnošenje zahtjeva i informacije o naknadi na grčkom i engleskom jeziku možete potražiti u uredima službi socijalnog osiguranja ili na internetskim stranicama http://www.mlsi.gov.cy/sid.

Obrazac za podnošenje zahtjeva možete dostaviti osobno ili poslati poštom na sljedeću adresu: Službe socijalnog osiguranja (Ypiresíes Koinonikón Asfalíseon), Leoforos Lordou Vyronos 7, 1465 Nikozija, Cipar

Posljednji put ažurirano: 08/09/2020

Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici