Izvorna jezična inačica ove stranice engleski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Sustavi za izobrazbu odvjetnika

Odvjetničke komore, privatne prakse ili odvjetnička društva, davatelji usluga izobrazbe i sveučilišta glavni su organizatori izobrazbe odvjetnika u državama članicama EU-a. U nekim državama članicama izobrazbu provode žalbeni sudovi i ministarstva pravosuđa. Komora nadzire trajnu izobrazbu tamo gdje je dostupna.

Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

U nastavku su navedeni informativni listići o sustavima za izobrazbu odvjetnika u državama članicama EU-a. Oni mogu biti korisni nacionalnim odvjetničkim komorama i omogućiti usporedbu izobrazbe odvjetnika koji žele ostvarivati svoje pravo na slobodni poslovni nastan u drugoj državi članici.

Podatke su pripremili Vijeće odvjetničkih komora u Europi (CCBE) i Europski centar za suce i odvjetnike EIPA-e u okviru pokusnog projekta o europskoj pravosudnoj izobrazbi. Za više informacija kliknite ovdje.

Posljednji put ažurirano: 20/09/2018

Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici