Bírósághoz fordulás

A bírósághoz fordulás nyilvánvalóan sok kérdést vethet fel. E rész célja, hogy kiküszöbölje az információs hiányosságokat, amelyek a bírósági eljárás indítása kapcsán állhatnak fenn.

Itt az alábbi kérdésekre találhat választ:

Ez a rész emellett részletes információkkal szolgál a pénzbeli követelésekre, a családjogi ügyekre és az ítéletek végrehajtására vonatkozóan.

Utolsó frissítés: 18/01/2019

A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.
A Bizottság megkezdte a portál tartalmának frissítését, amire az Egyesült Királyság EU-ból való kilépése miatt van szükség. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit