Oprema u državama članicama

U sudnicama ili posebnim sobama za saslušavanje svjedoka i vještaka mnogih sudova u državama članicama sada je na raspolaganju oprema za videokonferencije.

Kako bi se sucima, tužiteljima i sudskom osoblju olakšalo pronalaženje praktičnih informacija koje su im potrebne za vođenje saslušanja putem videokonferencije u prekograničnim postupcima, ministarstva pravosuđa država članica objavila su podatke o lokaciji i vrsti opreme za videokonferencije raspoložive na sudovima. Za detaljne informacije koje se odnose na određenu zemlju odaberite odgovarajuću zastavu. Podaci o opremi raspoloživoj u ministarstvima i zatvorima nisu dostupni.

Posljednji put ažurirano: 18/01/2019

Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici