Az európai fizetési meghagyásos eljárással kapcsolatos bírósági illetékek

Írország

Tartalomszolgáltató:
Írország

A bírósági illetékek megfizetésével kapcsolatos nemzeti szabályozások:

S.I. No. 22, 2014

S.I. No. 23, 2014

S.I. No. 24, 2014

Jelenleg a bírósági illetékekkel kapcsolatos ír rendelkezések nem határoznak meg illetéket az európai fizetési meghagyás kapcsán. Kérelmét ennélfogva illeték csatolása nélkül kell benyújtania.

Utolsó frissítés: 30/03/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit