Identificatorul european de jurisprudență (ECLI)

Malta

Conținut furnizat de
Malta

Coordonatorul național ECLI

Rolul de coordonator național ECLI este asigurat de instanțele din Malta (courts.justice@courtservices.mt).

Codul de țară

Codul de țară pentru Malta este: [MT]

Generarea ECLI la nivel național

În Malta, numărul ECLI nu poate fi stabilit pe baza informațiilor privind hotărârile judecătorești aflate la dispoziția utilizatorilor publici. Acesta este generat în mod automat atunci când hotărârea este introdusă în sistemul instanțelor.

Ultima actualizare: 27/03/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site