NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini croată a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Identificatorul european de jurisprudență (ECLI)

Croaţia

Conținut furnizat de
Croaţia

În baza de date croată privind jurisprudența nu s-a introdus încă ECLI. Această bază de date este administrată de Curtea Supremă a Republicii Croația (Vrhovni sud Republike Hrvatske) și poate fi accesată de pe site-ul web al acestei instanțe. În consecință, având în vedere importanța sistemului ECLI și necesitatea de a-l introduce în toate statele membre ale UE, Ministerul Justiției din Republica Croația și Curtea Supremă a Republicii Croația au decis să lanseze o licitație, în cadrul programului Justiție 2014-2020 al Direcției Generale Justiție și consumatori, pentru punerea în practică a ECLI.

Ne exprimăm bucuria că proiectul menționat anterior a fost recent aprobat oficial de către Comisia Europeană și vom începe să introducem sistemul ECLI, împreună cu aproximativ zece parteneri de proiect, la începutul lunii octombrie a acestui an.

Ultima actualizare: 06/09/2016

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.