Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.
Swipe to change

Identificatorul european de jurisprudență (ECLI)

Bulgaria

Conținut furnizat de
Bulgaria

Coordonatorul ECLI la nivel național

Coordonatorul ECLI la nivel național este:

Consiliul Suprem Judiciar  - Vissh sadeben savet (VSS)

Ul. Saborna 9

Sofia 1000

Până la crearea unei adrese de email funcționale, informațiile pot fi trimise la:

Martin Velichkov, martin.velichkov@mail.bg , telefon + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, valery@abv.bg , telefon + 359 2 930 49 36

Codul de țară ID

Codul de țară pentru Bulgaria este: [BG]

Generarea identificatorului ECLI

Consiliul Suprem Judiciar a adoptat un model pentru site-urile web ale instanțelor, care include o secțiune dedicată hotărârilor judecătorești; acestea trebuie publicate cu respectarea Legii bulgare privind protecția datelor cu caracter personal (Zakon za zashtita na lichnite danni). De asemenea, Consiliul Suprem Judiciar a aprobat publicarea hotărârilor judecătorești pe o interfață web centralizată.

Ultima actualizare: 17/12/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site