Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Kroatisch) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
De volgende vertalingen zijn al beschikbaar
Swipe to change

De europese identificatiecode voor jurisprudentie (ECLI)

Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.

In Kroatië is de ECLI nog niet ingevoerd in de jurisprudentiedatabank van het Hooggerechtshof (Vrhovni sud Republike Hrvatske), die toegankelijk is via de website van dat hof. Gezien het belang van het ECLI-systeem en de noodzaak van de invoering ervan in alle lidstaten, hebben het ministerie van Justitie en het Hooggerechtshof besloten om een aanbesteding te houden voor de invoering van dit systeem in het kader van het programma ‘Justitie’ 2014-2020 van het directoraat-generaal Justitie en Consumentenzaken van de Europese Commissie.

Het is ons een groot genoegen te kunnen meedelen dat bovengenoemd project voor de invoering van het ECLI-systeem recentelijk officieel door de Europese Commissie is goedgekeurd en wij begin oktober van dit jaar, samen met ongeveer tien projectpartners, met de invoering zullen beginnen.

Laatste update: 06/09/2016

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Feedback

Met onderstaand formulier kunt u ons opmerkingen en feedback sturen over onze nieuwe website