Európai esetjogi azonosító (ECLI)

Málta

Tartalomszolgáltató:
Málta

Tagállami ECLI-koordinátor

A tagállami ECLI-koordinátor feladatait a máltai bíróságok látják el (courts.csa@courtservices.mt).

Országkód

Málta országkódja: [MT]

A tagállami ECLI létrehozása

Máltán az ECLI-szám nem képezhető az ügyben hozott ítéletnek a nyilvánosság számára hozzáférhető adataiból. Az ECLI-számot automatikusan generálják, amikor az ítélet bekerül a bírósági rendszerbe.

Utolsó frissítés: 13/10/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit