Tämän sivun alkukielistä versiota kroaatti on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Eurooppalainen oikeuskäytäntötunnus (ECLI)

Kroatia

Sisällön tuottaja:
Kroatia

Kroatiassa ECLI ei sisälly tuomioistuinten päätösten tietokantaan, jota hallinnoi Kroatian korkein oikeus (Vrhovni sud) ja johon on pääsy korkeimman oikeuden verkkosivuilta. Koska ECLI-järjestelmä on tärkeä ja se on otettava käyttöön kaikissa jäsenvaltioissa, Kroatian oikeusministeriö ja korkein oikeus päättivät järjestää tarjouskilpailun ECLI-järjestelmän käyttöönotosta osana oikeus- ja kuluttaja-asioiden pääosaston alaista oikeusalan ohjelmaa 2014–2020.

Euroopan komissio antoi hankkeelle hiljattain virallisen hyväksynnän, joten Kroatia aloittaa ECLI-järjestelmän käyttöönoton lokakuun alussa yhteistyössä noin kymmenen hankekumppanin kanssa.

Päivitetty viimeksi: 06/09/2016

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Palaute

Anna tällä lomakkeella palautetta uudesta sivustostamme