Izvorna jezična inačica ove stranice slovački nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Jäsenvaltioiden oikeuskäytäntö

Slovačka

Tässä osiossa kerrotaan Slovakian oikeuskäytännöstä.

Sadržaj omogućio
Slovačka

Oikeuskäytäntö Internetissä

Yleisten tuomioistuinten oikeuskäytäntö

Kaikkien Slovakian oikeusjärjestelmään kuuluvien tuomioistuinten oikeuskäytäntöön pääsee tutustumaan sähköisen oikeudellisen tietokannan, JASPIn, välityksellä. Tiedot ovat slovakin kielellä.

Korkeimman oikeuden oikeuskäytäntö

Korkeimman oikeuden oikeuskäytäntöön voi tutustua slovakin kielellä korkeimman oikeuden verkkosivuilla.

Tiedostomuoto

Yleisten tuomioistuinten oikeuskäytäntö on saatavilla html-muodossa. Korkeimman oikeuden oikeuskäytäntö on pdf-muodossa.

Jatkokäsittelyt

Saatavilla on tietoja

  • muutoksenhaun tuloksista
  • päätöksen lopullisuudesta.

Julkaisusäännöt

Slovakian tuomioistuinten tuomioilla ei ole yleistä oikeudellista sitovuutta. Ne eivät ole oikeuslähde. Tuomioistuinten antamat tuomiot noudattavat kuitenkin Slovakian korkeimman oikeuden päätöksiä, jotka tosiasiallisesti ovat oikeuslähde.

Päivitetty viimeksi: 01/07/2019

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici