Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.
Swipe to change

Mediatori

Portugalia

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Portugalia.

Conținut furnizat de
Portugalia

Cum puteți găsi un mediator în Portugalia

Direcția Generală Politici în Domeniul Justiției (DGPJ) nu furnizează informații referitoare la modalitatea de găsire a unui mediator. În cazurile în care sunt necesare servicii de mediere publică, legislația națională aplicabilă prevede că un mediator se selectează automat din lista de mediatori.

Site-ul internet al DGPJ oferă informații despre procedurile de mediere, arbitraj, arbitraj instituțional și instanțele de pace (julgados de paz).

Este gratuit accesul la baza de date a mediatorilor?

Da, accesul la baza de date este gratuit.

Istoricul bazei de date a mediatorilor

Informațiile de pe site-ul internet al DGPJ datează din octombrie 2008.

Linkuri utile

Direcția Generală Politici în Domeniul Justiției

Ultima actualizare: 09/08/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site