Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.
Swipe to change

Mediatori

Grecia

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Grecia.

Conținut furnizat de
Grecia

Cum găsiți un mediator în Grecia

Aceste informații privesc medierea în Grecia.

Pe site-ul web al Ministerului Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului sunt disponibile tabele cu mediatorii autorizați și cu organizațiile care oferă cursuri de formare în această materie.

În plus, site-ul web al Avocatul Poporului pentru protecția consumatorilor oferă publicului larg informații privind soluționarea alternativă a litigiilor consumatorilor.

Este gratuit accesul la baza de date cu mediatori?

Da, accesul la site-urile web menționate anterior este gratuit.

Linkuri relevante

Ministerul Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului

Avocatul Poporului pentru protecția consumatorilor

Ministerul Muncii și al Protecției Sociale

Centrul grec de mediere și arbitraj

Ultima actualizare: 18/07/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site