Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Sloveens) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
Swipe to change

Bemiddelaars/mediators

Slovenië

Deze pagina helpt u bij het vinden van een mediator in Slovenië.

Inhoud aangereikt door
Slovenië

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Slovenië

Het ministerie van Justitie en Openbaar Bestuur beheert eenCentraal register van mediators die in rechtbankprogramma's werkzaam zijn overeenkomstig de Wet alternatieve geschillenbeslechting in gerechtelijke zaken. Adressenlijsten van mediators die onder auspiciën van diverse niet-gouvernementele organisaties werken, zijn te vinden op de websites van de betreffende organisaties, bijv.:

Is de toegang tot de gegevensbank van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, de gegevensbank is kosteloos te gebruiken.

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gezocht in Slovenië

U kunt een mediator in Slovenië vinden op de websites van de:

Links

Mediation in Slovenië, Mediation in Slovenië

Laatste update: 23/03/2018

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.
Sommige pagina's van deze website worden aangeleverd door de EU-landen. Momenteel doen zij het nodige om die pagina's aan te passen aan de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Mocht bepaalde informatie nog niet het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie weerspiegelen, dan is dit onbedoeld en zal dit worden gecorrigeerd.

Feedback

Met onderstaand formulier kunt u ons opmerkingen en feedback sturen over onze nieuwe website