Ez az ország átmeneti helyzetben van: hamarosan ki fog lépni az Európai Unióból.

Közvetítő

Anglia és Wales

E szakasz segítségével Ön közvetítőt kereshet Angliában és Walesben.

Tartalomszolgáltató:
Anglia és Wales

Hogyan kereshet közvetítőt Angliában és Walesben?

Országos közvetítői névjegyzék

Polgári jogi közvetítőt a polgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének keresőjében találhat, amely a következőkről nyújt tájékoztatást:

  • közvetítés;
  • szolgáltatások;
  • díjszabás.

A polgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének tulajdonosa és fenntartója az Igazságügyi Minisztérium. A névjegyzékben szereplő közvetítőket a Civil Mediation Council (Polgári Jogi Közvetítési Tanács) akkreditálja.

Családjogi közvetítői névjegyzék

A családjogi közvetítők internetes névjegyzékének célja, hogy segítse a feleket a lakóhelyükhöz közel dolgozó közvetítők megtalálásában. Emellett a költségmentességre jogosult (állami finanszírozásban részesülő) felek a következő számokon érhetik el az állami jogsegélyvonalat, ahol további információkat kaphatnak a helyi közvetítők kereséséhez. Telefon: 0845 345 4345 Minicom: 0845 609 6677, Szöveges üzenet: küldje el a „legalaid” szöveget és az Ön nevét a 80010 számra. Tanácsot az állami online jogi tanácsadói szolgálattól is kérhet.

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, a polgári jogi és a családjogi közvetítők internetes névjegyzékéhez, valamint az állami jogi tanácsadói szolgálat weboldalához való hozzáférés ingyenes.

Kapcsolódó linkek

Polgári jogi közvetítők internetes névjegyzéke, Családjogi közvetítők internetes névjegyzéke, Jogosult vagyok-e költségmentességre?, Állami jogi tanácsadás

Utolsó frissítés: 12/06/2017

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit