Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.
Swipe to change

Traducători/Interpreți autorizați

Slovacia

Această pagină vă oferă o scurtă prezentare a bazelor de date ale traducătorilor și interpreților din Slovacia.

Conținut furnizat de
Slovacia

Ce informații oferă baza de date a traducătorilor din Slovacia?

Baza de date a traducătorilor din Slovacia oferă informații privind 824 de traducători autorizați și 901 de interpreți autorizați; aceasta este disponibilă numai în limba slovacă. Baza de date a traducătorilor este administrată de Ministerul Justiției din Republica Slovacă.

Este gratuit accesul la baza de date a traducătorilor din Slovacia?

Accesul și căutarea de informații privind traducătorii și interpreții autorizați sunt gratuite.

Care este metoda de căutare a unui traducător autorizat în Slovacia?

Puteți consulta informații cu privire la traducătorii autorizați în secțiunea referitoare la registre de pe site-ul internet al Ministerului Justiției din Republica Slovacă.

Linkuri conexe

Ministerul Justiției

JASPI – baza de date cu informații juridice

Ultima actualizare: 18/05/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site