Traducători/Interpreți autorizați

Scoţia

Conținut furnizat de
Scoţia

În prezent, în Scoția nu există o bază de date unică centralizată a interpreților sau a traducătorilor. Cu toate acestea, puteți căuta un interpret sau un traducător într-o serie de registre și liste descentralizate, printre care:

În cazul în care doriți să beneficiați de asistență juridică pentru traducere și interpretare, vă recomandăm registrul SLAB.

Link-uri relevante

Consiliul competent în materie de asistență juridică în ScoțiaRegistrul național al interpreților , Asociația interpreților judiciari, Institutul de Traduceri și Interpretariat

Ultima actualizare: 24/04/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site