Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható.
Swipe to change

Jogi szakfordító/tolmács

Szlovákia

Ez az oldal a szlovákiai fordító- és tolmácsadatbázisokról ad rövid áttekintést.

Tartalomszolgáltató:
Szlovákia

Mit kínál a szlovákiai fordítók adatbázisa?

A szlovák fordítói adatbázis 824 bírósági szakfordítóról és 901 tolmácsról tartalmaz információkat. Az oldal kizárólag szlovák nyelven érhető el. A fordítók adatbázisának tulajdonosa és fenntartója a Szlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma.

Ingyenes-e a szlovák fordítói adatbázishoz való hozzáférés?

Az adatbázis ingyenes hozzáférést biztosít a bírósági szakfordítókra és tolmácsokra vonatkozó információkhoz, és azok ingyenesen letölthetők.

Hogyan kereshetek jogi szakfordítót Szlovákiában?

Jogi szakfordítókra vonatkozó információk a Szlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztérium honlapjának fordítókról szóló részében olvashatók.

Kapcsolódó linkek

Igazságügyi Minisztérium

JASPI – jogi adatbázis

Utolsó frissítés: 18/05/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.