Jogi szakfordító/tolmács

Csehország

Ez a szakasz akkor nyújthat segítséget, ha Ön a Cseh Köztársaságban keres jogi fordítót vagy tolmácsot.

Tartalomszolgáltató:
Csehország

Mit kínál a cseh szakértők és tolmácsok adatbázisa?

A cseh szakértők, fordítók és tolmácsok adatbázisában Ön keresést végezhet a szakértőként, fordítóként és tolmácsként jegyzékbe vett – vagyis szakértői, fordítói és tolmácsolási tevékenység végzésére jogosult – személyek között. Az egyes regionális bíróságok által vezetett szakértői, fordítói és tolmácsjegyzékek egy szakértői, valamint egy fordítói és tolmácsrészlegre tagolódnak. A jegyzékben szereplő valamennyi fordító és tolmács jogosult a feltüntetett nyelveken tolmácsolás végzésére, illetve fordítás készítésére.

A cseh szakértők, fordítók és tolmácsok adatbázisát a Cseh Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma üzemelteti és tartja fenn. Az adatok helyességéért azonban az egyes regionális bíróságok felelősek.

Ingyenes a cseh szakértők és tolmácsok adatbázisához való hozzáférés?

Az adatbázishoz való hozzáférés ingyenes.

Hogyan keressünk jogi fordítót/tolmácsot a cseh szakértők, fordítók és tolmácsok adatbázisában?

A rendelkezésre álló egyszerű kereső használatával interneten megkereshetők a szakértők, fordítók és tolmácsok elérhetőségi (vagy egyéb) adatai. A fordítók/tolmácsok az általuk használható nyelvek, a lakóhelyük szerinti regionális bíróság, valamint vezetéknév és keresztnév alapján is kereshetők.

Utolsó frissítés: 15/06/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Észrevételek

Itt megoszthatja velünk az új webhellyel kapcsolatos észrevételeit és megjegyzéseit