Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Sljedeći jezici već su prevedeni.
Swipe to change

Sudski tumači

Slovačka

Ova stranica sadržava kratki pregled slovačkih baza podataka o prevoditeljima i tumačima.

Sadržaj omogućio
Slovačka

Što se nudi u bazi podataka slovačkih prevoditelja?

Baza podataka o slovačkim prevoditeljima sadržava informacije o 824 sudska prevoditelja i 901 sudskom tumaču. Dostupna je samo na slovačkom. Bazu podataka o prevoditeljima održava Ministarstvo pravosuđa Slovačke Republike.

Je li pristup bazi podataka o slovačkim prevoditeljima besplatan?

U okviru baze podataka pruža sebesplatan pristup informacijama o sudskim prevoditeljima i tumačima i njihovo dohvaćanje.

Na koji se način u Slovačkoj traži sudski prevoditelj?

Informacije o sudskim prevoditeljima moguće je pronaći u odjeljku Registri na web-mjestu Ministarstva pravosuđa Slovačke Republike.

Druge poveznice

Ministarstvo pravosuđa

JASPI – baza pravnih podataka

Posljednji put ažurirano: 18/05/2020

Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.