Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Seuraavat kielet ovat jo saatavilla.
Swipe to change

Oikeudelliset kääntäjät ja oikeustulkit

Ruotsi

Tässä osiossa annetaan opastusta oikeudellisen kääntäjän tai tulkin etsimiseen Ruotsissa.

Sisällön tuottaja:
Ruotsi

Millaisia tietoja Ruotsin tulkkeja ja kääntäjiä koskevasta tietokannasta on saatavissa?

Tietokannan Ruotsin tulkeista ja kääntäjistä omistaa ja sitä pitää yllä kamarikollegio (Kammarkollegiet).

Tietokannassa on luettelo virallisista tulkeista ja kääntäjistä, joilla on auktorisointi ruotsin kielestä tai ruotsin kielelle tulkkaamiseen tai kääntämiseen. Yksi ja sama henkilö voi tulkata ja kääntää useammasta kielestä. Auktorisoidulla tulkilla voi olla auktorisointi myös jollekin erikoisalalle, esimerkiksi oikeustulkkina ja/tai lääketieteen alan tulkkina toimimiseen.

Onko Ruotsin tulkki- ja kääntäjätietokannan käyttö ilmaista?

Ruotsin tulkki- ja kääntäjätietokannan käyttö on ilmaista.

Kuinka oikeudellisia tulkkeja ja kääntäjiä koskevia hakuja tehdään Ruotsissa?

Tulkkeja voi hakea kielen, erikoisalan, läänin tai sukunimen perusteella. Kääntäjiä voi hakea kielen, läänin, sukunimen tai kääntäjän numeron perusteella.

Päivitetty viimeksi: 04/03/2013

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.