Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Seuraavat kielet ovat jo saatavilla.
Swipe to change

Oikeudelliset kääntäjät ja oikeustulkit

Slovenia

Tässä osassa esitetään yleiskatsaus Slovenian kääntäjiä ja tulkkeja koskevasta tietokannasta.

Sisällön tuottaja:
Slovenia

Millaisia tietoja Slovenian kääntäjärekisteristä on saatavissa?

Slovenian oikeus- ja julkishallintoministeriö (Ministrstvo za pravosodje in javno upravo) ylläpitää valantehneiden kääntäjien ja tulkkien luetteloa. Slovenian oikeusjärjestelmässä tulkkien ja kääntäjien välillä ei oikeusasioissa tehdä eroa. Kaikkien valantehneiden tulkkien ja kääntäjien on pystyttävä sekä tulkkaamaan että kääntämään.

Onko Slovenian kääntäjätietokannan käyttö ilmaista?

Kyllä, Slovenian kääntäjätietokannan käyttö on ilmaista.

Kuinka virallista kääntäjää koskevia hakuja tehdään Sloveniassa?

Käyttäjät voivat tehdä hakuja valantehneitä kääntäjiä ja tulkkeja koskevassa tietokannassa seuraavien hakuperusteiden mukaisesti:

  • nimi
  • kieli
  • postinumero/paikkakunta.

Linkkejä

Viralliset kääntäjät ja tulkit

Päivitetty viimeksi: 16/02/2018

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Palaute

Anna tällä lomakkeella palautetta uudesta sivustostamme